y

y

b

b

g

g

Statistici inflatie

miercuri

Statistici

În lumea întreagă, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate de către cei care se așează pe aparat pentru a-și fotografia posteriorul.


http://www.zvezdana.com/IMAGES/xerox03.jpg

Read more...

Diploma de facultate sau antreprenor?

Diploma de facultate sau antreprenor?

Din pacate, ideea de facultate in Romania se reduce in cele mai multe cazuri la “fa-o, sufera si termin-o, e bine sa ai diploma”. Dinttodeauan am fost iritat de acest lucru, iritare pe care nu am incercat niciodata sa mi-o stapanesc si incerc sa le explic celorlalti colegi de facultate, celorlati amici, colegi de serviciu( asta era anul trecut), precum si unor useri de pe forumur ca, nu exista ideea “cine rade la urma rade mai bine”
Sfaturi manager
Eu rad de cei care vor sa aibe o diploma crezand ca vor iesi manageri, ca vor detine o afacere, ca vor creea un imperiu pe internet, ca vor fi buni antreprenori ca ori ca vor avea proriul ziar cu difuzare free prin liceele din Bucuresti.

Am un imens respect pentru cei care stiu ca aceasta diploma nu e decat un simplu pas spre calea catre succes..si munca asidua..dedicandu-te trup si suflet unei companii chair si dupa 5 ani de activitate pe acelasi post.

Intre rezultate si aparente
In final se pune intotdeauna problema rezultatelor si nu a aparentelor. Absolvirea este doar un punct intermediar, nicidecum unul final. Dar ei continua sa viseze la BMW-uri lasate in in parcarea Turabo -cafe...
te pot privi de sus. Ei au, tu n-ai.

Gresit!

Read more...

histats

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP