y

y

b

b

g

g

O viata plina de cantec.cantece copii.cantece gradinita

sâmbătă

Intreaga noastra viata e de fapt un cantec. Ne nastem cantand si murim cantand.Incepem primele secunde cu un cantec apatic...ce apoi se transforma in bucurie.Un cantec in 3 timpi.Timpul e de vina pentru toate! Timpul e ala care ne streseaza, ne preseaza, ne pune sa facem pasi mari, sau mici, mereu spunem ca e prea devreme pentru cutare lucru , sau prea tarziu pentru a-ti cere iertare, a-l intreba ce mai face, sau de a ii zambi copios, de a preda o sarcina altuia sa de a i-o pasa.
Cine stie ce am putea sa facem cu Timpul nostru? Ce fel de cantec?Ce fel de timp?Timpul CUI?
.
"Esti prea tanar ca sa te-nsori" iti spun amicii, ca ei stiu, bineinteles mai bine.

.
"2 pahare iti sunt de de ajuns" ti-ar zice un priten, bineinteles ca el a baut mai multe.
.
" cele 4 serii pentru trapez sunt mult prea mult" iti zice antrenorul de body building.Caci el stie!
.
Cand iti tremura genunchii, palmele-ti transpira , te intrebi: sa fi ajuns eu prea devreme... sau poate prea tarziu?Sa-i dau un bip.Poate ma vede.Sunt acelasi bufon de cand ma stiu.
.
Sarutul ala nebunesc, privirile adanci si toate pasiunile demente - ce-ai vrea sa dai Timpu inapoi sa le mai traiesti o daca si inca-o data si iar si iar...pe lugubrele banci din parcul Circului.
.
Cand nevasta naste inainte de termen, ginecologul zice ca-i prematur, nu-i bine. Sa te intoci inapoi copile, auzi??!! Ca altfel nu-i 'a buna si ne suparam!
http://i270.photobucket.com/albums/jj82/CLIO_13_2008/mr20been.jpg
.

Cand iubita te trezeste la 3 dimineata, taman cand ti-e somnu mai dulce, ce zici? Ufff, la ora asta? Poate daca limbile ceasului ar fi aratat alta ora ai fi fost mai multumit ....dar ea s-a certat din nou cu cea mai buna pritena si cum nu avea un umar langa ea.... s-a gandit la al tau.Dar tu iti sprijini perna pe el.Si capul pe telefon.Pozitionat pe perna.
.
Cand cu toata inima te duci la EA sa-i ceri iertare pentru ultima nebunie pe care i-ai facut-o, si ea iti spune: "E prea tarziu acum, iubitule ... deja am pe altcineva."
http://www.romfelicitari.com/img/feli/large/adio_02_lg.jpg
.
Cand ai decis deja sa divortezi, te-ntrebi cu frica: "nu-i prea devreme sa iau asa o hotarare?".Sa-mi intreb totusi un priten .Unul singur.Dar pe cine? Unul care nu o inghite evident!.Am actionat la sfatul unui priten.Ma mai poti acuza de ceva?
.
Cand esti student la SNSPA si vii inainte de termen ( cu 4 saptamani inainte) pentru a-ti afla rezultatele, esti indrumat sa intrebi la secretariat.Sa te intorci inapoi studentule ai auzit? e prea devreme pentru programari restante! Dut' de rupe-un scaun.Din grandiosul "reapepese".
http://foto.caon.ro/members.concursromfoto/Restanta%20la%20matematica.JPG/resized?w=636&h=470
.
Cand ti se cere sa ai rabdare ca "cineva iti va vizualiza CV-ul" si tu abia mai reusesti sa-ti duci greutatile de pe o zi pe alta, ai face cumva sa zbori in alte timpuri,pe alte meleaguri, in alta lume sau cel putin sa stii CAT mai ai de indurat.Dar tu mica esti! fara experienta.
.
Vrei o alta facultate! Administratia publica nu te mai atrage! Esti anul 3."Esti prea batran s-o iei de la capat"ti-ar zice unii, ca ei stiu! Bineinteles mai bine.
.
Si nici sa mori nu poti fara masura, ca si atunci se mai gaseste cate-o baba care sa te cronometreze: "s-a dus repede, saracu'


Si timpul le rezolva pe toate.Acum astept.Astept un mesaj pe telefon,un buzz pe mess, un mail, o invitatie la o cina de afaceri,o invitatie de a ne cunoaste, astept un interviu, astept un cadou , astept un libet la loto, astept un apel, o invitatie la film, la un suc, la o plimbare ( nu la germanos!), astept orice.Chiar si o palma.Astept pe cineva sa ma bruscheze sa-mi spuna ca nu am facut bine nimic.Astept un feed back negativ.Astept un sunet puternic.Cineva care sa ma trezeasca.Caci dorm.

Read more...

histats

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP