y

y

b

b

g

g

Traiesti degeaba daca nu bei cola

duminică

Ce voi face anul urmator.Ce am de gand sa fac cu viata mea sub aspect profesional?Cum as putea sa fructific la maxim fiecare calitate personala? Cum as putea sa cuantific monetar fiecare pasiune de-a mea,?

OMG that's all a fuckin' fucked shit!

La un moment dat in viata cu totii ajungem sa ne punem intrebarea oare ce am de gand sa fac mai departe in viata? In momentul acela suntem in fata unei decizii care ne poate transforma viata, alegerea unei cariere este un moment foarte important in viata fiecaruia.

http://www.glasbergen.com/images/business_cartoons.gif
Intrebarea este : cum decizi ce este cel mai bine pentru tine?

Ei bine fiecare dintre noi este potrivit numai pentru anumite cariere in functie de personalitate si calitatile personale. Cea mai mare problema poate fi atunci cand iti alegi o meserie care nu iti place deoarce asa ai putut castiga mai multi bani.
http://www.aardman.com/html/images/business_01.gif

Intrebarea este:Ce pare a fi mai importanta...satisfactia profesionala ori remunerarea?

Probabil ambele variante au o mare doza de subiectivitate.e encesara deci de o imbinare a celor doua planuri.
Este important sa fii realist atunci cand iti alegi o meserie ( job online)si sa te informezi cat mai bine despre munca pe care o vei face.Paote fi o munca ce o vei face pentru tine ori pentru altii ( altruismul al servici) Dupa ce ai aflat tot ceea ce trebuia sa afli trebuie sa incepi sa iti evaluezi calitatile si sa incerci sa iti dai seama daca esti sau nu potrivit pentru acea meserie. Cu cat te cunosti mai bine cu atat vei reusi sa iti gasesti o meserie care sa iti ofere satisfactie mai repede.

Read more...

asdada



Mesaj nr.6





Read more...

histats

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP